Er du sånn som meg som har en tendens til å planlegge i siste liten? Da håper jeg disse tipsene er til hjelp på hvordan du kan gjøre 17 mai frokosten /brunsjen /lunsjen litt mer spennende og anderledes.
1. Drikke
I tilegg til kaffe, te, vann og champagne server jeg sunn og god kaffe latte uten melk og en enkel hjemmelaget mandel og annanasdrikk som lett erstatter juicen på bordet.
2. Frokost
Ved siden av masse deilig pålegg og eggerøre, serverer jeg nystekte rundstykker, mini pannekaker og yoghurt i små glass med hjemmelaget granola ved siden av. I tillegg setter jeg frem oppkuttet frukt/bær og grønnsaker sammen med en frisk dipp. Dermed er det litt for en hver smak.
Avokado- agurkdipp med oppkuttede grønnsaker
3. Søt avslutning
Etter et hvert bedre måltid smaker det alltid godt med noe søtt til den siste kaffekoppen. Her gjøres det enkelt med sunne cookies og sjokolade.
(Kaker serveres selvfølgelig senere)
Sunne cookies uten helsekostprodukter
4. Gjest på besøk?
Alltid greit å vite at du får noe å spise som du tåler. Spør verten om du kan ta med et fat med pålegg, en salat, hjemmebakt brød eller noe annet godt som du kan dele med deg.
Ønsker dere alle sammen en ekstra flott feiring i morgen!
-MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“
Du er dyktig!