Avokado-agurkdipp med grønnsakschips

SAMSUNG CSC

Dipp og grønnsaker er den ultimate snacksen når man har lyst til å kose seg med noe sunt.  Jeg har fått helt “dilla” på denne dippvarianten med agurk og avokado, spesielt sammen med grønnsakschips.

Dippen kan også brukes som dressing på salat eller som tilbehør til middag. Godt til både kjøtt, fisk og fugl.

SAMSUNG CSC

Avokado-agurkdipp

1 medium Avokado

1 Agurk

Noen få Basilikumblader

1/2 Sitron, saften

1 Hvitløksfedd

1 klype Pepper

Himalayasalt

 

FREMGANGSMÅTE

1. Ha avokado, agurk, hvitløk og basilikumblader i en food prosessor og bland sammen til en kremet konsistens.

2. Smak til med sitronsaft, pepper og salt.

3. Server gjerne med grønnsakschips eller rå oppkuttede grønnsaker.

 

SAMSUNG CSC

TIPS!

– Når du lager avokado-agrukdippen er det viktig å smake underveis slik at den ikke blir for sterk, basilikumblader kan sløyfes, men er med på å gi en god smak.

-Grønnkålchips er veldig raskt og enkelt å lage: Riv blader i ønsket størrelse bland i en bolle med 4-6 ss olivenolje, litt himalayasalt og pepper eller andre krydder. Ha det deretter utover et bakepapirkledd stekebrett og stek på 150 grader i ca 13-15 min.

– Oppskrift  her på søtpotetchips  og sqashuchips 

SAMSUNG CSC

-Maria Marisol

#dipp#avokado#grønnsaker#snacks#sunnmat#sunt#dippoggrønnsaker#mat#helse#ernæring#kosthold
4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg