inneholder afiliatelenker
Internasjonal vaffeldag!
For meg er det vaffeldag hver uke, hehe;)
Vafler kan brukes til så mangt og er absolutt en favoritt her i huset. Mange forbinder vafler med brunost og sukker på, men det er så mye annet godt du kan bruke når du ikke tåler melk og spiser lavkarbo.
Kokosvafler
3 stk
2 Egg
2 ss Kokosmel
1/2 ts Fiberhusk
5 ss Valgfri melk – f.eks mandelmelk eller kokosmelk om du ikke tåler kumelk
2 -3 ss Kokossukker eller sukrin gold
1 klype kanel
35 g Smeltet smør – jeg brukte melkefritt melange
FREMGANGSMÅTE
1. Pisk egg og sukker til en lett eggedosis.
2. Bland sammen de tørre ingrediensene og tilsett i eggedosisen. Rør deretter inn melk og til slutt smeltet smør. Bland godt.
3. La røren stå å svelle i ca 5 minutter. Stek deretter i godt med smør.
Dette kan du toppe vaflene med
– Friske bær /frukt
– Hjemmelaget iskrem
– Yoghurt
– Sukkerfritt syltetøy (gjerne hjemmelaget)
– Sukrin / Steviosa / kokossukker / Fibersirup
– Kanel
– Sukkerfritt sjokoladepålegg
– Smeltet sukkerfri sjokolade
– Pisket krem som tåles
– Karamellsaus – med f.eks banan eller hakkede nøtter
– Pålegg : skinke, paprika, agurk og tomat, rødløk – lag vaflene mindre søte
-Pålegg : Kremost, dill og røkelaks – lag vaflene mindre søte
-MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“
Kan en bruke vanlig sukrin isteden for kokossukker og sukrin gold? Evt hvor mye?:)
Mona: ja det kan du. Ca lik mengde:)