Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.








TILBAKE TIL FORSIDEN


  • 15.06.2017, 13:22

Skillingsboller




inneholder sponsede produkter

Enkle skillingsboller på lavkarbo måten!

Uten gluten, melk og raffinert sukker +++

 

 

Skillingsboller

 

1 pk. Bakemiks fra Funksjonell Mat

100 g Smør

2 Egg

80 g Kokosmelk

Kardemomme

Kanel

 

FREMGANGSMÅTE

1. Sett ovnen på 200 grader.

2. Ha bakemiksen i en food prosessor eller kjøkkenmaskin og bland inn smøret i terninger. 

3. Tilsett egg, kokosmelk, et dryss kardemomme og kanel og bland sammen til en jevn deig.

4. Bruk en spiseskje og form boller på et bakepapirkledd stekebrett (Ca 8 stk). Pensle bollene med egg/vann/melk og dryss over litt kanel på toppen.

5. Sett midt i ovnen og stek i ca 15 min. - Følg med underveis slik at bollene ikke blir brent. Avkjøles på rist.

 

 

Lag gjerne melis av sukrin melis og eggehvite og ha over de avkjølte bollene!







 

-MariaMarisol

Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat "mariamarisol"


 


Victoria Larsen

15.06.2017 kl.16:50

Ser godt ut! :)
bymariamarisol

16.06.2017 kl.14:59

Victoria Larsen: takk takk :D
Validation content="29ba0158097984d395f87f8fc584eb9d
hits


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum. -




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©
- albiss.blogg.no -