hits

Publisert den 15.06.2017 - Cakes & Dessert

Skillingsboller

inneholder sponsede produkter

Enkle skillingsboller på lavkarbo måten!

Uten gluten, melk og raffinert sukker +++

 

 

Skillingsboller

 

1 pk. Bakemiks fra Funksjonell Mat

100 g Smør

2 Egg

80 g Kokosmelk

Kardemomme

Kanel

 

FREMGANGSMÅTE

1. Sett ovnen på 200 grader.

2. Ha bakemiksen i en food prosessor eller kjøkkenmaskin og bland inn smøret i terninger. 

3. Tilsett egg, kokosmelk, et dryss kardemomme og kanel og bland sammen til en jevn deig.

4. Bruk en spiseskje og form boller på et bakepapirkledd stekebrett (Ca 8 stk). Pensle bollene med egg/vann/melk og dryss over litt kanel på toppen.

5. Sett midt i ovnen og stek i ca 15 min. - Følg med underveis slik at bollene ikke blir brent. Avkjøles på rist.

 

 

Lag gjerne melis av sukrin melis og eggehvite og ha over de avkjølte bollene!







 

-MariaMarisol

Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat "mariamarisol"


 

2 kommentarer

Victoria Larsen

15.06.2017 kl. 16:50
Ser godt ut! :)

bymariamarisol

16.06.2017 kl. 14:59
Victoria Larsen: takk takk :D

Skriv en ny kommentar