Skillingsboller

inneholder sponsede produkter

Enkle skillingsboller på lavkarbo måten!

Uten gluten, melk og raffinert sukker +++

 

 

Skillingsboller

 

1 pk. Bakemiks fra Funksjonell Mat

100 g Smør

2 Egg

80 g Kokosmelk

Kardemomme

Kanel

 

FREMGANGSMÅTE

1. Sett ovnen på 200 grader.

2. Ha bakemiksen i en food prosessor eller kjøkkenmaskin og bland inn smøret i terninger. 

3. Tilsett egg, kokosmelk, et dryss kardemomme og kanel og bland sammen til en jevn deig.

4. Bruk en spiseskje og form boller på et bakepapirkledd stekebrett (Ca 8 stk). Pensle bollene med egg/vann/melk og dryss over litt kanel på toppen.

5. Sett midt i ovnen og stek i ca 15 min. – Følg med underveis slik at bollene ikke blir brent. Avkjøles på rist.

 

 

Lag gjerne melis av sukrin melis og eggehvite og ha over de avkjølte bollene!


 

-MariaMarisol

Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol


 

#skillingsboller #bakst #Mat #oppskrift #lavkarbo #sukkerfri #boller #melkefri #glutenfri #kanelboller
2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg