inneholder sponsede produkter
Enkle skillingsboller på lavkarbo måten!
Uten gluten, melk og raffinert sukker +++
Skillingsboller
1 pk. Bakemiks fra Funksjonell Mat
100 g Smør
2 Egg
80 g Kokosmelk
Kardemomme
Kanel
FREMGANGSMÅTE
1. Sett ovnen på 200 grader.
2. Ha bakemiksen i en food prosessor eller kjøkkenmaskin og bland inn smøret i terninger.
3. Tilsett egg, kokosmelk, et dryss kardemomme og kanel og bland sammen til en jevn deig.
4. Bruk en spiseskje og form boller på et bakepapirkledd stekebrett (Ca 8 stk). Pensle bollene med egg/vann/melk og dryss over litt kanel på toppen.
5. Sett midt i ovnen og stek i ca 15 min. – Følg med underveis slik at bollene ikke blir brent. Avkjøles på rist.
Lag gjerne melis av sukrin melis og eggehvite og ha over de avkjølte bollene!
-MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“
Ser godt ut! 🙂
Victoria Larsen: takk takk 😀