Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.








TILBAKE TIL FORSIDEN


  • 05.06.2017, 15:06

Proteinbarer med lakris




inneholder afiliatelenker


 

Lavkarbo og allergivennlig!

Ved å lage proteinbarerne selv så vet du nøyaktig hva du får i dag!

Disse er både lavkarbo og uten gluten, melk, raffinert sukker, soya, korn og egg!

 

 

Proteinbarer med lakris

 

2 stk stooore!

45 g Cashewnøttsmør

25 g Peanøttmel

20 g Hampprotein eller Erteprotein

60 g Fibersirup Clear

3-5 ts Rå Lakrisrpulver 

1 liten klype Himalayasalt

 

FREMGANGSMÅTE

1. Bland sammen alle ingrediensene til en jevn deig, jeg brukte en food prosessor. Smak til med lakrispulver underveis.

2. Form 2 stk store barer, dryss gjerne over litt ekstra lakrispulver hvis du er like glad i en sterk lakrissmak som meg.

3. Oppbevares i kjøleskap, men tåler fint å være med i tursekken også.

 



 

TIPS!

- Cashewnøttsmør kan byttes ut mot annet nøttesmør. Har du ikke nøttesmør, kan det enkelt lages selv ved å kjøre nøttene til smør i en food prosessor gjerne sammen med en 1 ts kokosolje.

 

-MariaMarisol

Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat "mariamarisol"


 


Pernille

05.06.2017 kl.18:06

Det hørtes veldig godt ut :)
bymariamarisol

05.06.2017 kl.23:43

Pernille: Takk, de er veldig gode! :)
Validation content="29ba0158097984d395f87f8fc584eb9d
hits


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum. -




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©
- albiss.blogg.no -