inneholder afiliatelenker
Lavkarbo og allergivennlig!
Ved å lage proteinbarerne selv så vet du nøyaktig hva du får i dag!
Disse er både lavkarbo og uten gluten, melk, raffinert sukker, soya, korn og egg!
Proteinbarer med lakris
2 stk stooore!
45 g Cashewnøttsmør
25 g Peanøttmel
20 g Hampprotein eller Erteprotein
60 g Fibersirup Clear
1 liten klype Himalayasalt
FREMGANGSMÅTE
1. Bland sammen alle ingrediensene til en jevn deig, jeg brukte en food prosessor. Smak til med lakrispulver underveis.
2. Form 2 stk store barer, dryss gjerne over litt ekstra lakrispulver hvis du er like glad i en sterk lakrissmak som meg.
3. Oppbevares i kjøleskap, men tåler fint å være med i tursekken også.
TIPS!
– Cashewnøttsmør kan byttes ut mot annet nøttesmør. Har du ikke nøttesmør, kan det enkelt lages selv ved å kjøre nøttene til smør i en food prosessor gjerne sammen med en 1 ts kokosolje.
-MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“
Det hørtes veldig godt ut 🙂
Pernille: Takk, de er veldig gode! 🙂