God lørdag!
Så utrolig hyggelig å se at det er så mange av dere som har lyst til å prøve supermaten spirulina! 😀 Jeg trekker en vinner i morgen! Har du ikke deltatt i giveaway`n min enda har du en siste mulighet nå! Check it out here…
Som flere av dere har sett og kommentert på snap, så er jeg allerede i gang med julebaksten og gleder meg til å dele alle oppskriftene med dere fremover. 😀
I mellomtiden kan jeg friste med disse deilige trøflene, – helt uten gluten, melk, soya, korn og raffinert sukker.
Trøfler
Ca 10 stk
4 store Dadler
40 g Hasselnøtter
1 ss Rå kakao
1 klype Himalayasalt
Noen drypp Fibersirup gold eller annen sirup
Vann til passe konsistens
TILLEGGSINGREDIENSER
Hampfrø
Bipollen
FREMGANGSMÅTE
1. Kjør nøtter og dadler i en food prosessor, tilsett deretter resten av ingrediensene og bland sammen til en jevn konsistens.- Smak til med både sirup og vann til passe smak og konsistens.
2. Sett blandingen kaldt i et par timer, gjerne natten over og trill deretter til kuler. Rull gjerne kulene i hampfrø og bipollen.
Kulene oppbevares kaldt i kjøleskap eller fryser og de har en lang holdbarhet.
-MariaMarisol
Nam 😀 Har prøvd å lage sånne en gang før men fikk det ikke helt til! Disse ser kjempe gode ut 🙂
Disse ser jo veldig gode ut! 😀
Victoria Larsen: Takk! 😀 Kjempe digge og sunne!