Skogsbærparfait

SAMSUNG CSC 

inneholder affiliatelenker

Skogsbærparfait 

Lavkarbo helt uten gluten, melk sukker, soya og nøtter!

SAMSUNG CSC

Oppskriften gir en full vanlig brødform.

SAMSUNG CSC

 

Skogsbærparfait

 

5 dl frosne Skogsbær

3 Egg

3 ss Fibersirup 

1-2 ss Sukrin

3,5 dl Kokosmelk

1 klype Vaniljepulver

Valgfritt:

Hakket sukkerfri og melkefri sjokolade eller proteinbarer

 

FREMGANGSMÅTE

1.  Ha skogsbær, fibersirup, kokosmelk og vaniljepulver i en foodprosessor og bland sammen til en jevn konsistens.

2. Skill eggeplomme og eggehvite fra hverandre, pisk eggeplommene med sukrin til eggedosis og rør inn i bærblandingen.

3. Pisk eggehvitene stive og vend forsiktig inn.

4. Ha i hakket sjokolade/barer.

5. Kle en form med plastfolie og hell røra i. Frys i minimum 4 timer

6. Ved servering topp gjerne med friske bær, sjokolade, kakaonibs, kokos eller andre go`saker.

 

 SAMSUNG CSC

TIPS!

– Fibersirup kan byttes ut mot annen søtning, det trenger heller ikke være et flytende alternativ. Det samme gjelder sukrin, bruk det du foretrekker.

– Kokosmelk kan byttes ut mot kesam, yoghurt eller pisket fløte. Ved bruk av pisket fløte (enten du bruker et melkefritt alternativ eller vanlig fløte), blander du ikke fløten inn med bærene, men vender den i røren etter eggedosisen i stedet.

– Jeg brukte en vanlig brødform, men du kan også fordele røren på to mindre former.

– Ta parfaiten ut av fryseren noen minutter før servering

SAMSUNG CSC

– MariaMaisol

#parfait #is #isparfait #skogsbærparfait #sunt #mat #oppskrift #helse #ernæring #lavkarbo #melkefri #glutenfri #raw #paleo #vegansk #sunnmat
4 kommentarer

Siste innlegg