inneholder affiliatelenker
Skogsbærparfait
Lavkarbo helt uten gluten, melk sukker, soya og nøtter!
Oppskriften gir en full vanlig brødform.
Skogsbærparfait
5 dl frosne Skogsbær
3 Egg
3 ss Fibersirup
1-2 ss Sukrin
3,5 dl Kokosmelk
1 klype Vaniljepulver
Valgfritt:
Hakket sukkerfri og melkefri sjokolade eller proteinbarer
FREMGANGSMÅTE
1. Ha skogsbær, fibersirup, kokosmelk og vaniljepulver i en foodprosessor og bland sammen til en jevn konsistens.
2. Skill eggeplomme og eggehvite fra hverandre, pisk eggeplommene med sukrin til eggedosis og rør inn i bærblandingen.
3. Pisk eggehvitene stive og vend forsiktig inn.
4. Ha i hakket sjokolade/barer.
5. Kle en form med plastfolie og hell røra i. Frys i minimum 4 timer
6. Ved servering topp gjerne med friske bær, sjokolade, kakaonibs, kokos eller andre go`saker.
TIPS!
– Fibersirup kan byttes ut mot annen søtning, det trenger heller ikke være et flytende alternativ. Det samme gjelder sukrin, bruk det du foretrekker.
– Kokosmelk kan byttes ut mot kesam, yoghurt eller pisket fløte. Ved bruk av pisket fløte (enten du bruker et melkefritt alternativ eller vanlig fløte), blander du ikke fløten inn med bærene, men vender den i røren etter eggedosisen i stedet.
– Jeg brukte en vanlig brødform, men du kan også fordele røren på to mindre former.
– Ta parfaiten ut av fryseren noen minutter før servering
– MariaMaisol
Wow, så lekker!
Wow den så fancy og god ut jo!!
Ida Kristine: Takk, den er veldig god! 😀
Henriette Celin: Takk takk 🙂