hits

Publisert den 28.06.2016 - Cakes & Dessert

Bringebærmousse

SAMSUNG CSC

Yes to dessert every day!

Det er ikke noe i veien med å spise dessert hver dag når det er så sunt og godt som denne bringebærmoussen! :D Laget på lavkarbomåten, i tillegg til at den er helt uten melk og soya.

Jeg har søtet moussen med fibersirup, men det kan du bytte ut med annen søtning hvis du foretrekker det.


SAMSUNG CSC

Oppskriften gir en stor porsjon, så doble den etter hvor mye du skal lage.


SAMSUNG CSC
 

Bringebærmousse 


1 Boks fullfettet kokosmelk - som har stått kaldt slik at den skiller seg

1 ss Gelantinpulver

ca 40 Frosne bringebær

3 ss Fibersirup gold

1 klype Vaniljepulver

 

FREMGANGSMÅTE

1. Skrap ut kokoskremen som har skilt seg i kokosmelken og sett til side.

2. Hell resten av kokosmelken over i en kjele og tilsett gelantinpulveret. Smelt på lav varme til gelantinen har løst seg, men det skal ikke koke!

3. Hell gelantinblandingen over i en blender, tilsett fibersirup, bær og vaniljepulver å kjør sammen.

4. Ha til slutt i kokoskremen og bland det godt sammen i blenderen til en kremet konsistens. Smak til med søtning, bær og vaniljepulver.

5. Hell i serveringsskål og sett kaldt i et par timer.

6. Server gjerne med friske bær.

 

SAMSUNG CSC

- Maria Marisol

#dessert#mousse#lavkarbo#sunt#mat#helse#kosthold#ernæring#melkefri#sukkerfri#utensoya#bringebærmousse#bringebær

4 kommentarer

Henriette Celin

28.06.2016 kl. 13:21
Den så kjempe deilig ut! Herlig nå til sommeren ^^

bymariamarisol

14.07.2016 kl. 21:03
Henriette Celin: Takk! Helt enig perfekt nå om sommeren :D

Evelin

30.06.2016 kl. 12:23
nam den så god ut :D ønsker deg en fin sommer:D

bymariamarisol

14.07.2016 kl. 21:03
eveliin: Takk takk :D Ha en nydelig sommer!:)

Skriv en ny kommentar