Yes to dessert every day!
Det er ikke noe i veien med å spise dessert hver dag når det er så sunt og godt som denne bringebærmoussen! 😀 Laget på lavkarbomåten, i tillegg til at den er helt uten melk og soya.
Jeg har søtet moussen med fibersirup, men det kan du bytte ut med annen søtning hvis du foretrekker det.
Oppskriften gir en stor porsjon, så doble den etter hvor mye du skal lage.
Bringebærmousse
1 Boks fullfettet kokosmelk – som har stått kaldt slik at den skiller seg
1 ss Gelantinpulver
ca 40 Frosne bringebær
3 ss Fibersirup gold
1 klype Vaniljepulver
FREMGANGSMÅTE
1. Skrap ut kokoskremen som har skilt seg i kokosmelken og sett til side.
2. Hell resten av kokosmelken over i en kjele og tilsett gelantinpulveret. Smelt på lav varme til gelantinen har løst seg, men det skal ikke koke!
3. Hell gelantinblandingen over i en blender, tilsett fibersirup, bær og vaniljepulver å kjør sammen.
4. Ha til slutt i kokoskremen og bland det godt sammen i blenderen til en kremet konsistens. Smak til med søtning, bær og vaniljepulver.
5. Hell i serveringsskål og sett kaldt i et par timer.
6. Server gjerne med friske bær.
– Maria Marisol
Den så kjempe deilig ut! Herlig nå til sommeren ^^
nam den så god ut 😀 ønsker deg en fin sommer:D
eveliin: Takk takk 😀 Ha en nydelig sommer!:)
Henriette Celin: Takk! Helt enig perfekt nå om sommeren 😀