Bringebærmousse

SAMSUNG CSC

Yes to dessert every day!

Det er ikke noe i veien med å spise dessert hver dag når det er så sunt og godt som denne bringebærmoussen! 😀 Laget på lavkarbomåten, i tillegg til at den er helt uten melk og soya.

Jeg har søtet moussen med fibersirup, men det kan du bytte ut med annen søtning hvis du foretrekker det.

SAMSUNG CSC

Oppskriften gir en stor porsjon, så doble den etter hvor mye du skal lage.

SAMSUNG CSC
 

Bringebærmousse 

1 Boks fullfettet kokosmelk – som har stått kaldt slik at den skiller seg

1 ss Gelantinpulver

ca 40 Frosne bringebær

3 ss Fibersirup gold

1 klype Vaniljepulver

 

FREMGANGSMÅTE

1. Skrap ut kokoskremen som har skilt seg i kokosmelken og sett til side.

2. Hell resten av kokosmelken over i en kjele og tilsett gelantinpulveret. Smelt på lav varme til gelantinen har løst seg, men det skal ikke koke!

3. Hell gelantinblandingen over i en blender, tilsett fibersirup, bær og vaniljepulver å kjør sammen.

4. Ha til slutt i kokoskremen og bland det godt sammen i blenderen til en kremet konsistens. Smak til med søtning, bær og vaniljepulver.

5. Hell i serveringsskål og sett kaldt i et par timer.

6. Server gjerne med friske bær.

 

SAMSUNG CSC

– Maria Marisol

#dessert#mousse#lavkarbo#sunt#mat#helse#kosthold#ernæring#melkefri#sukkerfri#utensoya#bringebærmousse#bringebær
4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg