Happy Halloween!
– Med hjemmelaget sjokolade fylt med gresskarkaramell 😀
Fri for gluten, melk, raffinert sukker, soya, korn, egg og nøtter !
Sjokolade med gresskarkaramell
ca 12 stk
120 g Kokoskrem
3 ss Sukrin Gold
75 g Gresskarpure
1 klype Kanel
1 klype Ingefær
1 klype Muskat
1 ts Vanilje
250 g Sukkerfri (og melkefri) sjokolade
1/ ts Kokosolje
FREMGANGSMÅTE
1. Start med å lage gresskarkaramellen ved å ha kokoskrem og sukrin i en kjele og gi et lite oppkok. Fortsett å la det koke og rør til du får en karamellaktig konsistens. (ca 10 min)
2. Rør deretter inn gresskarpure og smak til med krydder og vanilje. Avkjøl.
3. Smelt sjokoladen med kokosolje, fordel over bunnen og sidene i formene slik at du får et “sjokoladeskall” du kan ha fyllet i. Sett kaldt til sjokoladen er stiv og gjenta.
4. Fyll sjokoladeskallene med avkjølt gresskarkaramell og dekk med sjokolade over. Sett i kjøleskapet til det er stivt.
TIPS!
– Har du lyst til å lage din egen raw sjokolade fra bunnen har du en oppskrift her.
-MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“
Nam, så godt! 🙂