inneholder afiliatelenker
Litt sjokoladekos på en søndag!
Jeg elsker smaken av sitron og ingefær sammen, så hvorfor ikke lage sjokolade ut av det? – NAM! 😀
Fri for gluten, melk, raffinert sukker, korn og egg.
Sjokolade med sitron og ingefærfyll
SJOKOLADE
50 g Kakaosmør
100 g Kakaomasse
2 ss Fiberssirup clear
20 g Kokosblomstsukker
1 klype Himalayasalt
1-2 ts Vaniljepulver
1 ss Lecithin
SITRON OG INGEFÆRFYLL
50 g Nøttesmør – jeg brukte mandlelsmør
Saften fra 1 sitron
1 bit Finhakket ingefær – smak til
ca 30 g Fibersirup clear
FREMGANGSMÅTE:
1. Start med å lage sjokoladen ved å hakke kakaosmør og kakaomasse i mindre biter og smelt over vannbad.
2. Tilsett fibersirup, kokosblomstsukker og lecithin. Smak til med vanilje og himalayasalt å bland alt godt sammen.
3. Hell sjokoladen over i former så det dekker bunnen og sidene godt. Sett kaldt til sjokoladen er stiv.
4. I mellomtiden kan du lage fyllet ved å blande ingrediensene sammen og smake til med ønsket mengde fibersirup, sitron og ingefær.
5. Ha fyllet over bunnen i formene, men spar litt plass til å dekke over med sjokolade på toppen. Sett kaldt i noen minutter og fyll tilslutt over med mer sjokolade.
6. Sett i kjøleskapet til det har blitt stivt.
– Oppbevares kaldt
.
-MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“
disse ser kjempe gode ut 🙂
Victoria Larsen: Takk de er rågode! 😀