inneholder afiliatelenker
Søtt og godt!
Tynne tynne lavkarbo pannekaker smurt med hjemmelaget sjokoladepålegg = crepes! 😀
Disse er fri for gluten, melk, raffinert sukker, soya, korn og nøtter!
Crepes med sjokolade
2-3 Wraps
3 Egg
1klype Himalayasalt
En skvett vann eller melk
(Smør /kokosolje til steking)
FREMGANGSMÅTE
1. Start med å piske eggene lett sammen med en skvett vann, salt og steviosa. Stek tynne tynne pannekaker på begge sider på middels varme med litt smør eller kokosolje i pannen. Avkjøl før du har i fyll.
2. Smør på et lag med sjokoladepålegg og legg på ønsket frukt og bær og brett/rull sammen.
TIPS!
– Smak til med ønsket mengde steviosa i røren.
– Kanel og kardemomme er også veldig godt å ha i røren.
Oppskrift på hjemmelaget sjokoladepålegg kan du finne her og her (uten nøtter)
-MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“
Omg!! Det så godt ut!
Oioioi! Detta må eg prøva!