Hjemmelaget sunt sjokoladepålegg

SAMSUNG CSC

Hei og hopp!

I dag vil jeg friste dere med noe deilig til frokost. 😀 Perfekt når man vil kose seg litt ekstra med noe som i tillegg er sunt.

Dere har kanskje sett at det har kommet en “Nugatti zero” på markedet? – Uansett syntes jeg det er mye bedre å lage mitt eget sjokoladepålegg, dessuten er ikke “Nugatti zero” melkefri, men det er denne. 😀

Oppskriften er enkel, tar kort tid og inneholder ikke mange ingredienser.

SAMSUNG CSC

Sjokoladepålegg

100 g Hasselnøtter

2 ss Rå kakao

1/3 ts Vaniljepulver

1 klype Himalayasalt

3 ss Fibersirup 

1 SS Extra virgin kokosolje, smeltet

1/2 dl Vann ELLER 1/2-1 dl Mandelmelk

 

FREMGANGSMÅTE

1. Kjør hasselnøttene i foodprosessor til fint mel.

2. Tilsett kakao, salt og vanilje og bland sammen.

3. Ha deretter i fibersirup, kokosolje og vann (melk) og kjør sammen til en jevn konsistens.

4. Ha over i en krukke og server, gjerne sammen med lavkarbobrød.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

TIPS!

– Oppbevares i kjøleskap i en krukke med lokk eller skål med plastfolie over.

– Holdbar en uke med bruk av melk, noe lenger med bruk av vann.

– Jeg har prøvd både med vann og mandelmelk, men du må gjerne prøve annen melk også.

– Rist gjerne nøttene i ovnen på 180 grader i ca 8-10 minutter først, men det trengs ikke.

– Fibersirup kan byttes ut mot f.eks agave, yaconsirup eller honning.

SAMSUNG CSC

-MariaMarisol

Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol


 

 
#hjemmelaget#sjokoladepålegg#sunt#helse#mat#kosthold#ernæring#sukkerfri#melkefri#lavkarbo#renmat
2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg