Hjemmelaget sunt sjokoladepålegg

SAMSUNG CSC

Hei og hopp!

I dag vil jeg friste dere med noe deilig til frokost. 😀 Perfekt når man vil kose seg litt ekstra med noe som i tillegg er sunt.

Dere har kanskje sett at det har kommet en “Nugatti zero” på markedet? – Uansett syntes jeg det er mye bedre å lage mitt eget sjokoladepålegg, dessuten er ikke “Nugatti zero” melkefri, men det er denne. 😀

Oppskriften er enkel, tar kort tid og inneholder ikke mange ingredienser.

SAMSUNG CSC

Sjokoladepålegg

100 g Hasselnøtter

2 ss Rå kakao

1/3 ts Vaniljepulver

1 klype Himalayasalt

3 ss Fibersirup 

1 SS Extra virgin kokosolje, smeltet

1/2 dl Vann ELLER 1/2-1 dl Mandelmelk

 

FREMGANGSMÅTE

1. Kjør hasselnøttene i foodprosessor til fint mel.

2. Tilsett kakao, salt og vanilje og bland sammen.

3. Ha deretter i fibersirup, kokosolje og vann (melk) og kjør sammen til en jevn konsistens.

4. Ha over i en krukke og server, gjerne sammen med lavkarbobrød.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

TIPS!

– Oppbevares i kjøleskap i en krukke med lokk eller skål med plastfolie over.

– Holdbar en uke med bruk av melk, noe lenger med bruk av vann.

– Jeg har prøvd både med vann og mandelmelk, men du må gjerne prøve annen melk også.

– Rist gjerne nøttene i ovnen på 180 grader i ca 8-10 minutter først, men det trengs ikke.

– Fibersirup kan byttes ut mot f.eks agave, yaconsirup eller honning.

SAMSUNG CSC

-MariaMarisol

Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol


 

 
#hjemmelaget#sjokoladepålegg#sunt#helse#mat#kosthold#ernæring#sukkerfri#melkefri#lavkarbo#renmat
2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg