inneholder affiliatelenker
Hjemmelagde proteinbarer
– som passer godt både før og etter trening, eller som et lite mellommåltid og kos når du har lyst på noe godt og sunt.
Oppskriften er i utgangspunktet uten gluten, melk, sukker og soya, da jeg har brukt et plantebasert proteinpulver som er 100% RAW. Fritt for gluten, hvete, melk, egg og soya. Det er laget av en blanding av økologisk hampfrø, risprotein og erteprotein, tilsatt blant annet kakao for sjokoladesmak og stevia for søtsmak.
Merket heter Plantforce Syngergy og kan kjøpes på helsekost.
Proteinbarer – Lavkarbo
Til 2 stk
65 g Mandelsmør oppskrift her
1-2 ss Proteinpulver med sjokoladesmak
15 g Fiberisup gold
4 Dråper Stevia karamell
1-2 ss Vann eller melk. F.eks mandelmelk.
1 ss Valgfritt mel. F.eks mandelmel, peanøttmel eller kokosmel.
2 ss Hakket sjokolade eller kakaonibs.
FREMGANGSMÅTE
1. Ha mandelsmør, fibersirup, proteinpulver og stevia i en food processor og kjør sammen til en jevn masse.
2. Spe med vann/melk til passe konsistens. Det er forskjell på proteinpulver, noen binder mer enn andre. Tilsett valgfritt mel om deigen blir for løs.
3. Form to barer på et bakepapir og sett i kjøleskapet til de stivner.
Oppbevares kaldt, men tåler også å ligge noe i romtemperatur.
TIPS!
– Fibersirup gold kan byttes ut mot annen valgfri søtning. F.eks honning, agave, yaconsirup, eller dadler.
– Bruk det du ønsker av proteinpulver med sjokoladesmak. Eventuelt bruk et nøytralt pulver og tilsett rå kakaopulver.
– Mandelsmør kan du enkelt lage helt, du kan også bruke annet nøttesmør med nøytral smak.
– Doble gjerne oppskriften, de forsvinner fort!
– MariaMarisol
Så digg de så ut da ;3