God morgen ! I dag vil jeg dele en super oppskrift med dere på knekkerbrød som er skikkelg proteinrike og samtidig lavkarbo. Jeg er ikke glad i lavkarbo knekkerbrød som smaker skikkelig grovt, og de her smaker absolutt ikke det.
Knekkebrød
5 eggehvitter
1/2 dl mandelmel
1 dl knustelinfrø
1/2 dl solsikkekjerner
1/2 dl sesamfrø
1/2 dl gresskarkjerner
1 dl vann
1 dryss saltflak
fremgangsmåte:
Pisk eggehvittene lett med en gaffel. Ha så i de tørre ingrediensene og vann til slutt.
Bre utover et bakepapirkledd stekebrett og strø litt saltflak på toppen.
Stek i 5 minutter på 190 grader varmluft. Ta ut av ovnen og rut opp knekkebrød og tørk videre på varmluft med døra litt på gløtt på125grader i noen timer til de er tørre.
6 kommentarer
De så veldig gode ut, er så godt med frø og kjerner 🙂
lykkebobla: takk:) ja ikke sant er ekstra godt med litt frø og kjerner:):)
Kan man bruke mandelmel isteden for frø?
Og hvor mange biter fikk du? 🙂
Karoline: ops! Ser at jeg har glemt å skrive Mandelmel i oppskriften!:( har rett d opp nå! Det dr bare å prøve seg frem men hva du liker oppi, men ta da mindre mel enn frø. Her har jeg en tidligere oppskrift du kan gå ut fra.
http://bymariamarisol.blogg.no/1416917910_proteinrik_lunsj.html
Takk 🙂 men hvor mange knekkebrød får du? er det en plate?
Karoline: ja blir en plate, spørs hvor store du lager dem. 🙂