En god sunn lunsj trenger ikke være så komplisert 😉
Reker er absolutt min favoritt, blir aldri lei! På hjemmelaget knekkerbrød med litt grønt,og sitronjuice over,blir ikke bedre!
Disse knekkerbrøene er super lette å lage, med kun tre ingredienser, så kan man adde mer for forskjellige smaker. Disse har et høytprotein innhold.
Du trenger 🙁 1 brett)
3 eggehvitter
1 1/2 dl sesammel
1 dl linfrø
Fremmgangsmåte:
Bland alt sammen til en klissette deig, bruk en slikkepott og smør utover et bakepapir, kledd stekeplate . stek midt i ovnen, etter en halvtime ruter du opp knekkerbrøene og setter døra på gløtt og lar det tørke.
Tips:
Varier smakene med å ha i Foreksempel
-hakkede nøtter
-hakkede gresskarkjerner
-krydder
-gojibær
-kokosflak
Det er mange muligheter. Men elsker denne basic oppskriften som er så proteinrik!
Pleier du å lage dine egene knekkerbrød?
Javel? Og hva var næringsinnholdet i denne miksen, og hvor mye protein er det?
Yngvar: Det er ca 11g protein fra eggehvittene,(kommer ann på hvor store eggene er , jeg brukte M egg og eggehvittene fra de veide pr stk 36,38 0g 36 g.(brukte tre egg i miksen) Det er ca 27 gram protein fra sesammelet 1 1/2 dl er 60gram Og det er 8,5 g protein fra de knuste linfrøene!! Så ja dette er proteinrike knekkerbrød. I de fleste andre er det jo kunn karbo eller mye fett!