OM MEG


 

Velkommen til min blogg 🙂

Litt kort om meg: Jeg heter Maria Marisol Aamodt, er 25 år og kommer fra Drammen.  

 

Jeg brenner for en sunn livsstil med god helse og næringsrik mat. Mitt ønske er å kunne inspirere akkurat DEG til å bli den beste versjonen av deg selv! Jeg tror at psykisk og fysisk helse henger nøye sammen, og at maten og miljøet rundt oss påvirker helsen vår i stor grad på forskjellige måter.

Min personlige historie kan du lese her.


På bloggen vil jeg dele :

– Oppskrifter på god og næringsrik mat. – Uten gluten, sukker, og det meste melk,soya og gjær. Oppskriftene går i tillegg under kategorien lavkarbo, og de fleste er også Paleo.

– Inspirasjon til en sunnere hverdag.

– Kunnskap til hvordan du kan få en optimal helse, – både for kropp, hud, hode og sinn.

 

Jeg kan kontaktes på [email protected]

♥Maria Marisol

6 kommentarer
  1. Så spennende blogg du har, gleder meg til å gå mer i dybden på oppskriftene dine! Er veldig på søker’n etter inspirasjon til å spise enda mer næringsrikt, på en måte som er god for meg<3 Jeg har nylig startet blogg selv, også innenfor livsstil. Mitt fokus er blant annet på meditasjon, og kjærlighet (som i ALT som er kjærlighet, ikke bare den romantiske typen;). Blir glad om du vil besøke meg der!
   - Ida

  2. Hei:) lurer på om åss som går på fodmap, kan bruke disse oppskriftene? Om alle oppskrifter som du legger ut, er for folk med IBS, så må spise lavfodmap^^,?
   Tusn takk for svar på forhånd:)
   Mvh
   Amalie

  3. Amalie: Hei hei!
   Nei ikke alle oppskriftene er Low Foodmap . Veldig mange av oppskriftene er derimot bra for å bygge opp mage/tarm igjen etter IBS. Har selv diagnosen IBS og når jeg selv fulgte en streng foodmap diett ble magen bare mye verre etterpå, derfor jobber jeg i stedet med å bygge opp mage/tarm med riktig næring…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg