Inneholder afiliatelenker
Lillelørdag! <3
Men en enkel, sunn og supergod iskrem.
Oppskriften er fri for gluten, melk, raffinert sukker, korn, nøtter og egg.
Ferskeniskrem
350 g Fersken
2 dl Kokosmelk
3-4 ss Sitronsaft
3 ts Lecithin
Steviosa eller annen søtning etter smak
Jordbær i skiver/biter
FREMGANGSMÅTE
1. Bland alle ingrediensene utenom jordbær sammen i en blender til en kremet konsistens. Smak til med ønsket mengde søtning
2. Vend inn delte jordbær.
3. Hell isen over i en boks med lokk og sett i fryseren i minimum 2 timer.
TIPS!
– Fersken kan deles og fryses ned på forhånd og dermed gi en “instant iskrem” med en gang.
– Tåler du melk kan du bytte ut kokosmelken med f.eks fløte eller yoghurt
-MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“
Herlighet så deilig det så ut! <3
Marie: Takk takk 😀 Veldig deilig!
Mmm, så utrolig godt det høres ut! Tusen hjertelig takk for at du deler oppskriften 😀