inneholder afiliatelenker
Nesten “raw” superdigg sjokolademousse!
Denne startet jeg dagen med i dag. Litt anderledes, men likevel næringsrik frokost. 🙂
Fri for gluten, melk, raffinert sukker, soya, korn og nøtter.
Sjokolademousse
2 små porsjoner eller 1 stor
2 Modne avokado – viktig at avokadoene er skikkelig modne ellers vil du ikke få en like god smak
2 ss Rå kakaopulver
2 -3 ss Fibersirup
Noen dråper Steviosa
Litt valgfri melk – etter smak
1 klype Himalayasalt
Moreller
FREMGANGSMÅTE
1. Del avokadoene i to, ta ut fruktkjøttet og mos avokadoene i en food prosessor /stavmikser.
2. Tilsett resten av ingrediensene og bland godt sammen. – Ha gjerne i litt melk for en mildere smak. Husk å smak til underveis med ønsket mengde søtning og kakao.
TIPS!
Du kan bytte ut fibersirup med et annet søtningsalternativ.
– F.eks honning, yaconsirup, lønnesirup eller kokossirup om du ønsker sjokolademoussen helt raw.
-MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“