Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.
TILBAKE TIL FORSIDEN


  • 16.02.2017, 16:26

Giveaway til deg og en venn
Jeg deler ut en liten gave til en av mine leserne pluss en venn! 

- som en liten hjelp til en sunnere hverdag. Disse produktene bruker jeg mye i hverdagen som ekstra næring og sunne alternativer i farten.

Udo`s Choice Opti Greens Pluss- gi kroppen ekstra næring ved å tilsette denne i smoothie eller blandes med vann. Den inneholder hele 36 næringsrike ingredienser fra hav og landjord som vitaminer, mineraler, antioksidanter, enzymer, sunne fettsyrer og et høyt innhold av fiber. Her får du et supermatkompleks som er enkelt å få i seg i hverdagen.

Supernature Supergrøt med Morbær og Hvetegress - en supergod økologisk grøt laget på hel havre kombinert med supermat som chiafrø, kokos, morbær og hvetegress. Grøten er glutenfri, rik på fiber og uten tilsatt melk og egg. Kan nytes både kald og varm. Du trenger kun å tilsette en form for væske som f.eks vann, mandelmelk eller kokosmelk, og la grøten stå å svelle i et par minutter. 

Supert alternativ til frokost eller lunsj på farten.

 

Supernature Raw & Crispy Veggiesnack - økologisk sprø og luftig grønnsakschip som ikke er varmebehandlet.  Laget på tomat, løk, paprika, gresskar og rødbet, og inneholder ingen andre tilsetningsstoffer. Denne kan du spise som snack alene eller toppe på f.eks på suppe, gryte eller salat. 


Ønsker du å vinne dette?

Legg igjen en kommentar i feltet under, og følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat "mariamarisol"

Del dette innlegget som jeg har lagt ut på min facebookside. Tagg en venn på facebook og instagram som også blir en heldig vinner!

 Du kan delta så mange ganger du ønsker. Jeg trekker vinner på førstkommende søndag! :D

-MariaMarisol

Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat "mariamarisol"


 


Sara Johannessen

16.02.2017 kl.23:48

Gjort!<3 Fikk ikke til å dele på facebook av en eller annen grunn:( Men har tagget en venn på instagram og følger deg både på facebook og snapchat i tillegg<3 Klem!
Linni H

17.02.2017 kl.12:23

Jeg er med :) Følger deg på instagram!
Bettine

17.02.2017 kl.19:14

Følger, delt og tagget en venn😊
Monica Karin

18.02.2017 kl.16:51

Jeg Liker på Facebook og Følger på Instagram allerede :)

Så har tagget begge steder og krysser fingrene :)

Ønsker deg en videre fin helg.

hilsen Monica Karin
Hjalmfrid

19.02.2017 kl.10:51

Hei 😊 Så kjekk giveaway. Har desverre ikke snapchst (ellers hadde jeg fulgt deg der), men følger deg på instagram, og skal følge deg på facebook ☺ Ha en fortsatt fin dag videre.
Validation content="29ba0158097984d395f87f8fc584eb9d
hits


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum. -
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©
- albiss.blogg.no -