Inneholder afiliatelenker
Dette er hva jeg kaller hverdagskos! 😀
Naturlig ren mat som kroppen blir glad for. Fri for gluten, melk, soya, korn og raffinert sukker.
Hjemmelaget rå sjokoladedipp med oppkuttet frukt.
RÅ SJOKOLADEDIPP
70 g Kokossirup
25 g Rå Kakaopulver
50 g Cashewnøttsmør
1 klype Vaniljepulver
30 – 60 g Vann / mandelmelk – se “tips” lenger ned
FRUKTSKÅL
Eple
Pære
Appelsin
FREMGANGSMÅTE
1. Bland alle ingrediensene sammen i en blender eller for hånd til en jevn kremet konsistens.- Smak til underveis.
2. Server gjerne med en fruktskål bestående av oppkuttet frukt, nøtter og kokoschips.
TIPS!
– Desto mer vann/melk du bruker vil dippen bli tynnere. Skal ikke dippen brukes med en gang kan du sette den i kjøleskapet. Etter noen timer vil dippen uansett tykne opp. Se derfor an mengden vann/melken du bruker.
– Vaniljepulver kan byttes ut mot steviadråper med vaniljesmak.
-MariaMarisol
Ser jo nydelig ut! 🙂
Victoria Larsen: Takk! Smaker kjempe deilig:)