inneholder afiliatelenker
Starter uken med en liten dessert/mellommåltid som gir en absolutt frisk start på det nye året.
– Fri for gluten, melk, soya, korn, nøtter og raffinert sukker.
Posjerte krydderpærer
5 Pærer
5 dl Vann
2 dl Kokossirup
1 Vaniljestang delt på langs
5 Nellikkspikere
1 dryss Kardemomme
FREMGANGSMÅTE
1. Skrell pærene, og del de eventuelt i to eller behold de hele om du vil
2. Kok opp vann med kokossirup, vaniljestang, kanelstang, nellikspikere og kardemomme. Når vannet har kokt opp tilsetter du de skrelte pærene og lar det koke på svak varme i ca 15-20 min til de er møre. – Tiden vil variere ettersom om du har pærene delt eller hele.
3. Ta kjelen av platen og la pærene avkjøle i kjelen.
4. Server gjerne med litt smeltet sjokolade (uten melk og sukker) og friske bær.
-MariaMarisol
Det så kjempegodt ut!