inneholder affiliatelenker
Bakt eple med masse godsaker! 😀
Enkel og utrolig god dessert som smaker ekstra godt om høsten. Hovedingrediensen er eple, og her kan man tilsette litt søtning og andre ingredienser ettersom hva man har i hus og liker. Jeg har laget denne helt uten sukker, gluten, melk, korn og soya.
Bakt eple
1 porsjon
1 Eple – jeg brukte et rødt med skallet på
1 ts Fibersirup gold – kan byttes ut mot annen flytende søtning
1 ts Kokosolje
Kokosblomstsukker – kan byttes ut mot annen søtning
1 Håndfull Fresh & Fruity Supersnack
Melkefri og sukkerfri sjokolade
FREMGANGSMÅTE
1. Forvarm stekeovnen til 180 grader.
2. Skyll, vask og stikk ut kjernehuset.
3. Bland sammen kokosolje, en håndfull supersnack og litt hakket sjokolade. Fyll blandingen i eple og dryss over litt kanel og kokosblomstsukker.
4. Sett midt i ovnen i ca 25-30 min pluss/minus til eplet er mørt. – Tiden avhenger litt av størrelsen på eplet.
Nyt!
-MariaMarisol