Cookie Dough Dip

SAMSUNG CSC

 

God lørdag og god helg! 😀

Jeg lovte dere egentlig oppskriften på denne spisleige cookie doug dippen i går, men når man har en mac som absolutt ikke vil samarbeide ble det ikke så lett allikevel… Er det noen der ute som selger en billig mac, let me know!;)


 

Har du enda ikke prøvd å bruke kikerter i bakst eller desserter? Da har du rett og slett gått glipp av noe, for det kan brukes til så mangt. F.eks denne dippen her! 

Oppskriften er helt uten gluten, melk, soya og sukker. Som søtning har jeg brukt stevia og fibersirup, men du kan fint bruke noe annet som du heller foretrekker. F.eks honning, lønnesirup, dadler, sukrin, steviosa, kokosblomstsukker eller f.eks yaconsirup.

SAMSUNG CSC
 

Cookie Dough Dip 

1 Boks Kikerter

1 dl Melk – jeg brukte mandelmelk

1 scoop Vaniljeprotein – Kan sløyfes, men hold da igjen noe på melken.

1-2  klyper Salt

2 ss Nøttesmør – Peanøttsmør eller f.eks cahewsmør

1/2 ts Vaniljepulver

2-3 ss Fibersirup

3 dråper Stevia

Valgfritt:

Hakket sjokolade, Atkins-barer eller kakaonibs

 

FREMGANGSMÅTE

1. Skyll kikertene, og la de renne godt av seg. Ha de i en food prosessor og kjør til en glatt masse.

2. Tilsett resten av ingrediensene og bland de sammen til en deig. -Smak til underveis.

3. Rør inn hakket sjokolade, proteinbarer eller kakaonibs.

 

Nyt dippen alene, med masse hakket sjokolade eller f.eks med frukt og bær.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
 

– MariaMarisol

#cookiedough#cookiedoughdip#dessert#sukkerfri#melkefri#glutenfri#lavkarbo#oppskrift#mat
3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg