hits

Publisert den 02.04.2016 - Giveaway

JEG SPØR DEG! + Vinnere av påskeegget

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC
Gratulerer til IDA H & MARTHE S

Dere får mail og deretter pakke i posten! ♥ 

Til alle dere andre, takk for at dere deltok og følg med videre for flere vinnersjanser. :)


Videre trenger jeg DIN hjelp.  Bruk gjerne kommentarfeltet eller snap (som dere er så flinke til  :D) og svar meg gjerne på disse 2 spørsmålene.

1. Hva ønsker du å se i premie på neste konkurranse?

2. Hv vil du lese mer av på bloggen?

 

Håper dere vil kjøre på å svare meg på dette. Hvem vet kanskje vanker det en overraskelse til den med de beste forslagene! :D

God helg! ♥

 

#konkurranse#vinnere#påskeegg#sukkerfri#glutenfri#snacks#sunnmat#mat#helse#kosthold#ernæring

4 kommentarer

Lena

02.04.2016 kl. 14:38
1. til neste konkuranse hadde det vært flott om du hadde fortsatte å gitt ut helsekost produkter, kanskje flere barer med høyt proteininnhold, forskjellige typer søtninger og annen snack!

2.Elsker at du legger ut mange oppskrifter, fortsett med det! En personlig matdag fra deg hadde vært gøy å sett, alle måltidene du spiser iløpet av en dag. Og kanskje time for time innlegg?

Camilla

02.04.2016 kl. 14:55
Slikt som var i påskeegget er alltid deilig å vinne :)

Synes det hadde vært spennende med en ukemeny og tilhørende handleliste. (Men forstår at det er omfattende arbeidk). Ellers så hadde det vært gøy å se hva du "skeiet" ut med.. Om du har noen svakheter du ikke klarer å holde deg unna. Synes det er flott med innleggene hvor du lager smoothies :)

Lisa

02.04.2016 kl. 15:30
1. Premien du hadde nå var super, så lignende premier som den! Tror de som leser bloggen din hadde blitt glad for hva du selv hadde blitt glad for å få som premie, så bare tenk på det :) :)

2. Leser bloggen din pga av din inspirerende livsstil, og enkle, sunne og inspirerende matretter - så fortsett med det! Ellers kunne du kanskje lagt ut litt tips til typisk matbokser til dager på farten, snacks/bakverk/retter som passer til studenter som ikke har så mye penger å rutte med. Ellers hadde det vært kjekt å blitt bedre kjent med deg. Kunne skrevet om typiske vaner, rutiner, reisetips, ting som gjør det glad og gir energi, tips til hud og hår, o.l?

Therese

03.04.2016 kl. 14:11
1. De der småposene med supersnack er bare helt nydelig!!

2. Kunne gjerne ville lest mer om matpakketips til jobb/skole:D ellers har du så utrolig flott og inspirerende blogg! Blir alltid like glad når det poppet opp nye innlegg(følger deg på bloglovin')

Skriv en ny kommentar