God dag fra meg! ♥
Ny dag og 2016 er allerede godt i gang. Jeg håper dere har hatt en flott start på det nye året!
I dag er min første skoledag etter ferien og jeg kjenner det skal bli gøy å ta fatt på et nytt semester.:) Jeg håper og tror at dette skal bli minst like bra som det forrige!
I anledning hverdagen igjen har jeg laget en god porsjon med lapper til frokost. Disse er raske å lage, og er helt fri for gluten, melk og sukker.
KOKOSLAPPER
3 Egg
3 ss Kokoskrem ( den tykke delen av kokosmelken)
1/2 ss Fiberhusk
2 ss Kokosmasse
1 klype Himalayasalt
Smør til steking
Kokosflak og blåbær til topping.
FREMGANGSMÅTE
1. Pisk eggene lett sammen og tilsett kokoskrem.
2. Bland sammen de tørre ingrediensene og ha dette over i eggblandingen.
3. La blandingen stå å svelle i et par minutter.
4. Ha smør i en middelsvarm stekepanne og stek små lapper til de er gyldne på begge sider.
5. Server gjerne med bær og kokosflak, NAM! Nyt og kos deg!
TIPS
– Kokosmassen gjør at lappene får en søt smak, men vil du ha de søtere tilsetter du bare litt søtning i form av f.eks stevia eller kokosblomstsukker.
De må jeg prøve. Så fantastisk gode ut!
Ønsker deg en super uke 🙂
De så veldig gode ut 😀
Madde K.K: Takk, de var kjempe gode! 😀
Nina: Takk, de smakte veldig godt! 😀
Utrolig gjennomført og bra blogg!! Her er det masse godt jeg skal prøve. Deilig at det er glutenfritt også. Takk!
Utrolig gjennomført og bra blogg!! Her er det masse godt jeg skal prøve. Deilig at det er glutenfritt også. Takk!
Therese: Hei så hyggelig å høre! Håoer du får masse inspirasjon:D