MARSIPAN

Hei dere!  ♥

I år har jeg laget en ny type marsipan, med en hemmelig ingrediens. 😉 Disse var supergode og supersunne! De inneholder kun ekte ingredienser som kroppen din har godt av, og som smaksløkene dine vil elske!…

 

… Denne gangen har jeg nemlig brukt dadler som søtning! Du smaker ikke dadlene i det hele tatt! De gir kun en fyldig smak og konsistens! 😀

MARSIPAN

200 g Mandler, kvernet

70 g Dadler

15 g Yaconsirup

1 Eggehvitte

1 liten klype Himalayasalt

 

TOPPING

Sjokolade, jeg brukte mørk sjokolade fra merket Sukkerfritt, som både er uten sukker og melk. + sukkerfri sjokolade fra Sjokoladeprinsen.

1 toppet ts Cocosa

 

FREMGANGSMÅTE

1. Mandlene kvernes til mel i mandelkvern.

2. Ha de kvernede mandlene sammen med dadler i en foodprosessor og bland sammen.

3. Tilsett yaconsirup og salt.

4. Miks tilslutt inn eggehvitten

5. Form en avlang pølse av deigen, og skjær i ca 20 biter.

6. Rull kuler og sett i kjøleskapet.

7. Smelt sjokolade med cocosa og avkjøl til romtemperatur.

8. Dypp kulene i sjokolade og pynt gjerne med kokosflak eller nøtter. Sett kaldt til det har stivnet.

 


 

TIPS!

– Yaconsirup kan byttes ut mot annen sirup, eller f.eks sukrinmelis eller kokosblomstsukker.

– Oppbevares i en tett boks i kjøleskapet. 

– Har du lyst på hjemmelaget marispan uten dadler, og sukkerfritt fargetstrøssel, kan du finne oppskrift her 

 

 

 

#marsipan#sjokolade#sukkerfri#dadler#sunt#mat#helse#kosthold#ernæring
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg