Fargerik middag!
Laks er favorittfisken min, både stekt, ovnsbakt eller kokt. Med variabelt tilbehør er det enkelt å få i seg fisk flere ganger i uken. Tilbehør laget av naturlige råvarer vil gi masse god næring i tillegg til god smak.
Her har jeg laget kokt laks, søtpotetpure, kokte bønner og smeltet smør som “saus”. Veldig enkel middag som kroppen virkelig elsker!
SØTPOTETPURE
1 Søtpotet
1 ss Smør
Himalayasalt
Pepper
Urter – kan sløyfes
FREMGANGSMÅTE
1. Skrell og del søtpoteten i mindre biter. Ha den i en kjele med litt vann og kok den mør. Tiden avhenger av hvor store biter du har.
2. Når søtpotetbitene er møre, hell av vannet og mos de med en stavmikser . Bland inn smør, og smak til med salt, pepper og eventuelt urter.
KOKT LAKS
Laksefileter
Vann
Himalayasalt
Presset sitron
Pepper
FREMGANGSMÅTE
1. Kok opp vann i en kjele sammen med litt presset sitron, pepper og en klype salt.
2. Ha i filetene og la de trekke i ca 6-8 min. (avhenger selvfølgelig av størrelsen på filetene og hvor mange du har i kjelen samtidig)
SNITTEBØNNER
Frosne snittebønner
Vann
Himalayasalt
FREMGANGSMÅTE
1. Kok opp vann med en klype salt.
2. Ha i snittebønnene og kok de møre ca 2-3 min.
-MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“
NAAAM, det så godt ut!
nam 😀
evelin: Veldig godt ! 😉
Maia Karoline Hansen: Takk, det er såå godt! 😀