Med en plate sjokolade i kjøleskapet kan du enkelt lage din egen lille konfekt oppskrift!
Det beste jeg vet er når jeg ikke har planlagt hva jeg skal lage, men bare bruker det jeg finner i skuffer og skap.
Her har jeg laget en enkel konfekt med rester av ingredienser jeg hadde liggende.
Din egen julekonfekt
1. Sjokoladeplate – helst uten sukker og eventuelt melkefri
VALGFRITT:
-Matcha, frysetørket bær, rødbettpulver, mandler, hasselnøtter, himalayasalt og litt kokosolje til å smelte sjokoladen med.
FREMGANGSMÅTE
1. Smelt sjokoladen med kokosolje og salt over vannbad eller i mikro.
2. Fordel sjokoladen over i små former, men ikke fyll de helt til toppen.
3. Ha over hakkede nøtter og bær og dryss over med matcha og rødbettpulver.
4. Sett kaldt til konfekten er stiv.
–
TIPS TIL HVA DU KAN BRUKE
– Himalayasalt
– Hakka nøtter/ frø /kjerner
– Tørket bær /frukt
_Ingefærpulver
-Kaffe
_Revet appelsinskall
-Stevia dråper med smak av karamell
-Nøttesmør
Sukrin/ fibersirup /kokossirp/ kokossukker /Yaconsirup
-Mintdråper
-Knust kjeks
-Sukkerfri marshmallows
-Kokoschips
-MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “bymariamarisol” OBS! NY SNAP!!
Genialt! Ser kjempe godt ut 🙂
Victoria Larsen: takk takk:)