inneholder sponsede produkter
Har du begynt på julebaksten?
Søndager er så fin dag å komme litt ajour med på alt frem til jul, og julebaksten er alltid en hyggelig ting å gjøre sammen med familie eller venner.
I dag ble det peanøttkjeks + et par andre ting jeg deler etterhvert.
Min favoritt fra barndommen! Mamma sine vanlige peanøttkjeks med mel og sukker smaker selvfølgelig enda bedre, men disse er et godt lavkarbo alternativ, samtidig som de er allergivennlige.
Disse kan du nyte så mange du ønsker av!
Peanøttkjeks
ca 14 stk
75 g Peanøttsmør
100 g Kokosolje
1 Egg
2 ss Fibersirup
1 ts Sukrin+
100 g Mandelmel
20 g FiberFin
1 klype Vaniljepulver
Hakkede peanøtter
FREMGANGSMÅTE
1. Sett ovnen på 180 grader.
2. Smelt kokosolje og bland sammen med peanøttsmør, egg, fiberhusk og sukrin til en glatt røre. Sikt inn mandelmel, fiberfin og vaniljepulver, pisk sammen til en deig.
3. Form til kuler og trykk ned/form til kjeks på et bakepapirkledd stekebrett, strø over peanøtter og sett midt i ovnen. Stek i ca 15 min. -følg med ovner varierer.
4. Avkjøl på rist.
-MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “bymariamarisol” OBS! NY SNAP!!
Ser kjempe gode ut!
Fristende oppskrift, så godt ut
Hei.
Disse må jeg prøve. Regner med at det går greit å bruke Tagatesse i stedet for sukrin (klarer ikke smaken av det)
Det står fibersirup i oppskrifta og fiberhusk i framgangsmåten. Hva er riktig?