Peanøttkjeks

inneholder sponsede produkter

 

Har du begynt på julebaksten?

Søndager er så fin dag å komme litt ajour med på alt frem til jul, og julebaksten er alltid en hyggelig ting å gjøre sammen med familie eller venner.

I dag ble det peanøttkjeks + et par andre ting jeg deler etterhvert.  

Min favoritt fra barndommen! Mamma sine vanlige peanøttkjeks med mel og sukker smaker selvfølgelig enda bedre, men disse er et godt lavkarbo alternativ, samtidig som de er allergivennlige. 😀

 

Disse kan du nyte så mange du ønsker av! 

 

 

Peanøttkjeks

 

ca 14 stk

75 g Peanøttsmør

100 g Kokosolje

1 Egg

2 ss Fibersirup

1 ts Sukrin+

100 g Mandelmel

20 g FiberFin

1 klype Vaniljepulver

Hakkede peanøtter

 

 

FREMGANGSMÅTE

1. Sett ovnen på 180 grader.

2. Smelt kokosolje og bland sammen med peanøttsmør, egg, fiberhusk og sukrin til en glatt røre. Sikt inn mandelmel, fiberfin og vaniljepulver, pisk sammen til en deig. 

3. Form til kuler og trykk ned/form til kjeks  på et bakepapirkledd stekebrett, strø over peanøtter og sett midt i ovnen. Stek i ca 15 min. -følg med ovner varierer.

4. Avkjøl på rist.

 

-MariaMarisol

Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “bymariamarisol” OBS! NY SNAP!!


 

#julebakst #peanøttkjeks #cookies #oppskrift #mat #sunt #sunnmat #sukkerfri #glutenfri #melkefri
4 kommentarer
    1. Hei.
      Disse må jeg prøve. Regner med at det går greit å bruke Tagatesse i stedet for sukrin (klarer ikke smaken av det)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg