Utrolig hvor effektiv formiddag man får når man skrur klokken en time tilbake 😉
I dag deler jeg oppskrift på en supersunn og deilig kake laget med mange supre ingredienser som matcha og kokosolje.
Kaken er lavkarbo og fri for gluten, melk, raffinert sukker, soya, korn og egg.
Raw Matcha ostekake
Bunn
300 g Valnøtter
2 store ss Kokosolje
65 g Fibersirup
FYLL
1 dl Cashewnøtter / Cashewnøttesmør
1 ts Kokosolje
1 boks Kokoskrem
1/2 – 1 ss Matcha
2 ss Sitron /Lime
1 /2 dl Fibersirup
2 ss Steviosa
TOPPING
Pistasjnøtter
Smeltet sukkerfri sjokolade
FREMGANGSMÅTE
1. Start med å lage bunnen ved å kjøre ingrediensene sammen i en food prosessor til en jevn deig. Trykk deigen ut i en 25 cm form og sett i kjøleskapet mens du lager fyllet.
2. Hvis du ikke har cashewnøttesmør må du kjøre nøttene til smør i en food prosessor. Bland deretter inn kokosolje, kjør maskinen litt til og ha tilslutt i resten av ingrediensene til fyllet og bland sammen. Smak til med ønsket mengde matcha og søtning.
3. Hell fyllet over bunnen og sett i kjøleskapet et par timer til fyllet har stivnet.
4. Ved servering kan du drysse over pistasjnøtter og ringle over med smeltet sjokolade.
MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“
Ser super godt ut! 🙂
Victoria Larsen: Takk veldig veldig god! 😀 Ha en fin dag!