Halloween Candy!
Hvorfor ikke lage sitt eget sunne godteri til halloween?
Disse er så gode samtidig som de er fri for gluten, melk, raffinert sukker, soya, korn og egg.
Cocosa Gresskarfudge
115 g Gresskarpure
115 g Cocosa Ekstra Virgin
125 g Mandelsmør
80 g Cocosa Kokossirup
1 klype salt
1-2 ts Kanel
1 ts Ingefær
0,5 ts Muskat
FREMGANGSMÅTE
1. Ha alle ingrediensene i en kjele og varm opp på svak varme mens du rører til alt er godt blandet.
2. Hell over i en liten form kledd med bakepapir og sett i kjøleskapet i 3 timer eller mer til fudgen er stiv.
3. Kutt opp i ønsket størrelse.
Oppbevares i kjøleskap eller fryses.
MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“
#gresskarfudge #fudge #lavkarbo #mat #sukkerfri #glutenfri #melkefri #sunt #sunnmat #halloween #gresskar #cocosa
2 kommentarer
Ser veldig godt ut! 😀
Victoria Larsen: Takk takk! 😀