God søndag!
Litt sen, men veldig god frokost.
Denne lagde jeg litt tidligere på morgenen i dag, men lot den stå i kjøleskapet et par timer først. La den gjerne stå lenger for at den skal bli skikkelig tykk.
Fri for gluten, melk, raffinert sukker, soya, korn og egg. Stappet med masse god næring! 😀
Spirulina Chiapudding
2 dl Kokosmelk
2-3 ss Chiafrø
1/2-1 ts Spirulina
1 knivsodd Vaniljepulver
2 ts Kokossirup
TOPPING
Supernature Sweet Choco Supersnack
Kokoschips
Blåbær
FREMGANGSMÅTE
1. Hell melken i et glass og rør inn chiafrø, spirulina, vaniljepulver og kokossirup.
2. Dekk glasset med plastfolie og sett i kjøleskap i ca 3 timer eller over natten.
3. Topp med Supersnack, kokoschips og blåbær ved servering.
MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“
Ser kjempe godt ut! 🙂
Victoria Larsen: Takk, kjempe sunt og godt!