Lavkarbo, fri for gluten, melk, raffinert sukker, soya, korn og egg.
Raw sitronkake
BUNN
150 g Pekannøtter
2 ss Kakaopulver
1 ts Vanilje ekstrakt
1 klype Himalayasalt
50 g Kokosolje
50 g Fibersirup
FYLL
230 g Cashewnøtter
125 g Macadamianøtter
200 ml Sitronsaft
Revet skall av 1 sitron
1/2 ts Havsalt
1 ts Vanilje ekstrakt
80 ml Fibersirup
200 ml Kokosolje
FREMGANGSMÅTE
1. Bløtlegg gjerne cashewnøttene i 2-4 timer først, men trengs ikke.
2. Bland alle ingrediensene til bunnen sammen til en klebrig deig. Trykk ut deigen i en bakepapirkledd brødform og sett kaldt mens du lager fyllet,
3. Kjør cashewnøttene og macademianøttene sammen til nøttesmør. Tilsett kokosolje og bland sammen. Ha deretter i resten av ingrediensene til fyllet og bland sammen til en jevn røre. Smak til med ønsket mengde søtning, sitron og vanilje. Hell røren over bunnen og sett i fryseren i ca 2 timer.
4. Skjær kaken i porsjonsstykker og topp gjerne med fersk frukt,- jeg brukte kiwi og revet sitronskall.
MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“
NAM! Ser nydelig ut 😀
Nam så godt! 😀
Vilde: Takk takk! 🙂
Victoria Larsen: Takk, veldig god!