Raw Sitronkake

 

Lavkarbo, fri for gluten, melk, raffinert sukker, soya, korn og egg.

 

 

Raw sitronkake

 

BUNN

150 g Pekannøtter

2 ss Kakaopulver

1 ts Vanilje ekstrakt

1 klype Himalayasalt

50 g Kokosolje

50 g Fibersirup

 

 

FYLL

230 g Cashewnøtter

125 g Macadamianøtter

200 ml Sitronsaft

Revet skall av 1 sitron

1/2 ts Havsalt

1 ts Vanilje ekstrakt

80 ml Fibersirup

200 ml Kokosolje

 

 

FREMGANGSMÅTE

1. Bløtlegg gjerne cashewnøttene i 2-4 timer først, men trengs ikke.

2. Bland alle ingrediensene til bunnen sammen til en klebrig deig. Trykk ut deigen i en bakepapirkledd brødform  og sett kaldt mens du lager fyllet,

3. Kjør cashewnøttene og macademianøttene sammen til nøttesmør. Tilsett kokosolje og bland sammen. Ha deretter i resten av ingrediensene til fyllet og bland sammen til en jevn røre. Smak til med ønsket mengde søtning, sitron og vanilje. Hell røren over bunnen og sett i fryseren i ca 2 timer.

4. Skjær kaken i porsjonsstykker og topp gjerne med fersk frukt,- jeg brukte kiwi og revet sitronskall.

 

 

MariaMarisol

Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol


 

#kake #rawkake #oppskrift #mat #sitronkake #rawsitronkake #sukkerfri #melkefri #glutenfri #sunt #sunnmat
4 kommentarer

Siste innlegg