Når man titter i kjøleskapet og tror man ikke har noe mat!
Noen som kjenner seg igjen? 😉
Da ble det en superenkel tunfiskrøre med salat som smakte helt himmelsk! 😀
Fri for gluten, melk, korn og nøtter.
Lunsjsalat med tunfiskrøre
1 boks Tunfisk (i vann eller gele)
Ekte Majones
Sitronsaft
Salt og pepper
Stangselleri
Ruccola
Tomat
Paprika
Avokado
Eple
Druer
Rødløk
Olivenolje
FREMGANGSMÅTE
1. Lag tunfiskrørern ved å blande sammen tunfisk, ønsket mengde majones, sitronsat, salt og pepper.
2. Kutt og del opp grønnsakene til salaten og topp med tunfiskrøre over. Ha gjerne litt ekstra olivenolje, salt og pepper over tilslutt.
TIPS!
– Salaten er ekstra god med stangselleri og eple som gir en skikkelig krispi konsistens.
– Ønsker du en sterkere smak på tunfiskrøren kan du smake til med litt didjonsennep.
-MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“