inneholder afiliatelenker
Bursdagsfest!
I dag fyller min kjære mor år, og da må vi jo kose oss med litt kake.
Dette er en skikkelig eksklusiv kake, den ser kanskje litt komplisert ut å lage, men det går faktisk veldig fort å slenge den sammen. Anbefaler å ha en food prosessor eller en kraftig blender for å lage denne. 🙂
Kaken er fri for gluten, melk, raffinert sukker, soya, korn og egg.
Raw iskake
BUNN
200 g Mandler
3 ss Rå kakaopulver
10 Dadler
3 ts Kokosolje
LAG 1 – Kokos
1 boks Kokoskrem
1 dl Kokosstrø
1/2 dl Kokosolje
LAG 2 – Bringebær
1 boks Kokoskrem
1 dl Kokosstrø
1/2 dl Kokosolje
250 g Frosne bringebær
LAG 3 – sjokoladekrem
2 Avokado
2 dl Kokosmelk
7-8 ss Rå kakaopulver
4 ss Kokosblomstsukker
2 ss Kokosolje
FREMGANGSMÅTE
1. Start med å kjøre ingrediensene til bunnen i en food prosessor til en jevn deig. Press deigen ut i en ca 18 cm form og sett kaldt mens du lager fyllet.
2. Bland sammen ingrediensene til lag 1 og 2 uten om bringebær. Kjør sammen i en food prosessor og smak til underveis med vaniljepulver og flytende steviosa. Ta ut halvparten og bre over bunnen og sett kaldt til fyllet har stivnet.
3. I resten av halvparten blandes frosne bringebær inn til en jevn konsistens. Hell over det første laget og sett kaldt til dette laget også er stivt.
4. Sjokoladelaget lages ved å blande alle ingrediensene sammen, (jeg brukte en food prosessor her også) til du får en jevn konsistens og smøres på toppen av kaken. Settes kaldt i minimum et par timer eller til servering.
Topp gjerne med frisk frukt eller bær!
-MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“
Ser helt nydelig ut!!! 🙂
Victoria Larsen: Takk, takk! Veldig veldig god! 😀
Nam!