Raw 3-lags iskake

inneholder afiliatelenker

Bursdagsfest!

I dag fyller min kjære mor år, og da må vi jo kose oss med litt kake.

Dette er en skikkelig eksklusiv kake, den ser kanskje litt komplisert ut å lage, men det går faktisk veldig fort å slenge den sammen. Anbefaler å ha en food prosessor eller en kraftig blender for å lage denne. 🙂

 

Kaken er fri for gluten, melk, raffinert sukker, soya, korn og egg.

 

 

Raw iskake

 

BUNN

 

200 g Mandler

3 ss Rå kakaopulver

10 Dadler

3 ts Kokosolje

 

LAG 1 – Kokos

1 boks Kokoskrem

1 dl Kokosstrø

1/2 dl Kokosolje

Vaniljepulver

Noen dråper flytende steviosa 

 

LAG 2 – Bringebær

 

1 boks Kokoskrem

1 dl Kokosstrø

1/2 dl Kokosolje

Vaniljepulver

250 g Frosne bringebær

Noen dråper flytende steviosa

 

LAG 3 – sjokoladekrem

 

2 Avokado

2 dl Kokosmelk

7-8 ss Rå kakaopulver

4 ss Kokosblomstsukker 

2 ss Kokosolje

 


 

FREMGANGSMÅTE

1. Start med å kjøre ingrediensene til bunnen i en food prosessor til en jevn deig. Press deigen ut i en ca 18 cm form og sett kaldt mens du lager fyllet.

2. Bland sammen ingrediensene til lag 1 og 2 uten om bringebær. Kjør sammen i en food prosessor og smak til underveis med vaniljepulver og flytende steviosa. Ta ut halvparten og bre over bunnen og sett kaldt til fyllet har stivnet.

3. I resten av halvparten blandes frosne bringebær inn til en jevn konsistens. Hell over det første laget og sett kaldt til dette laget også er stivt.

4. Sjokoladelaget lages ved å blande alle ingrediensene sammen, (jeg brukte en food prosessor her også) til du får en jevn konsistens og smøres på toppen av kaken. Settes kaldt i minimum et par timer eller til servering.

Topp gjerne med frisk frukt eller bær!

 

 

 

-MariaMarisol

Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol


 

#iskake #rawfood #raekake #lavkarbo #sukkerfri #glutenfri #melkefri #mat #oppskrift #sunt #kosthold #helse #ernæring
3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg