Rabarbrasuppe

inneholder afiliatelenker

 

Superenkel suppe til dessert!

Rabarbra hører sommeren til, og suppe er min favoritt. Like god kald som varm. Her trenger du ikke mange ingrediensene, og suppen er naturlig fri for gluten, melk, raffinert sukker, soya, korn og egg.

 

Oppskriften er til 2 porsjoner, men du kan bare doble den etter hvor mange du skal lage til. – Smak da til med søtning.

 

 

Rabarbrasuppe

 2 porsjoner

 

300 g Rabarbra – skrelt og delt

3 dl Vann

1 ts Johannesbrødkjernemel

2 ss Steviosa

 

FREMGANGSMÅTE

1. Kok opp vann sammen med rabarbra, tilsett steviosa og la det så småkoke videre til rabarbraen har blitt mør og faller fra hverandre.

2. Rør ut johannesbrødkjernemelet med et par spiseskjeer vann og rør inn i suppen. 

3. Nyt suppen varm eller avkjølet.

 

 

TIPS!

– Ha gjerne litt melk, krem eller is på toppen.

– Johannesbrødkjernemel kan byttes ut mot f.eks fiberhusk eller potetmel, se bare an mengden.

 

 

-MariaMarisol

Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol


 

#rabarbrasuppe #dessert #sommer #lavkarbo #mat #oppskrift #melkefri #glutenfri #sukkerfri
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg