Omelettwraps med kylling og pesto

inneholder afiliatelenker

 

God morgen!

Selv startet jeg dagen uhyre tidlig i morges. Allerede oppe klokken 04.00. Gosh! 

Av en eller annen merkelig grunn er det allikevel lettere å stå opp så tidlig enn tre timer senere. Uansett om dagene går veldig i ett så er det viktig å huske å fylle på med masse god næring så man holder energien oppe.

Omelettwraps er enkelt å lage, kan gjøres klar dagen før å nytes til frokost, lunsj eller middag.

Her har jeg fylt wrap`n med kylling, nam!

 

Ønsker dere en fin dag! 🙂

 


Oppskriften er fri for gluten, melk, sukker, soya, korn og nøtter. 

 

Omelettwraps med kylling

 

2-3 Wraps

 

3 Egg

Himalayasalt

Pepper

En skvett vann

(Smør /kokosolje til steking)

 

FYLL

Kyllingfilet i skiver

Salatblad

Agurk

Tomat

Rødløk

Heliso Pesto

Ruccola

 


 

FREMGANGSMÅTE

1. Start med å piske eggene lett sammen med en skvett vann, salt og pepper. Stek tynne omeletter som en pannekake på begge sider på middelsvarme med litt smør eller kokosolje i pannen. Avkjøl før du har i fyll.

2. Ha på fyll og rull sammen.

 

 

-MariaMarisol

Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol


 

#omelettwrap #oppskrift #mat #sunt #lavkarbo #kosthold #melkefri #glutenfri #sukkerfri #sunnmat
4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg