inneholder afiliatelenker
God morgen!
Selv startet jeg dagen uhyre tidlig i morges. Allerede oppe klokken 04.00. Gosh!
Av en eller annen merkelig grunn er det allikevel lettere å stå opp så tidlig enn tre timer senere. Uansett om dagene går veldig i ett så er det viktig å huske å fylle på med masse god næring så man holder energien oppe.
Omelettwraps er enkelt å lage, kan gjøres klar dagen før å nytes til frokost, lunsj eller middag.
Her har jeg fylt wrap`n med kylling, nam!
Ønsker dere en fin dag! 🙂
Oppskriften er fri for gluten, melk, sukker, soya, korn og nøtter.
Omelettwraps med kylling
2-3 Wraps
3 Egg
Pepper
En skvett vann
(Smør /kokosolje til steking)
FYLL
Kyllingfilet i skiver
Salatblad
Agurk
Tomat
Rødløk
Ruccola
FREMGANGSMÅTE
1. Start med å piske eggene lett sammen med en skvett vann, salt og pepper. Stek tynne omeletter som en pannekake på begge sider på middelsvarme med litt smør eller kokosolje i pannen. Avkjøl før du har i fyll.
2. Ha på fyll og rull sammen.
-MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“
ser veldig godt ut 🙂
Det ser helt magiskt ut, dock har jag inte lärt mig att gilla pesto ännu ^__^
anneli: åå, pesto som er såå godt 😉
Jannicke Elnæs: Takk, kjempe deilig, og enkel luksus! 😉