inneholder sponsede produkter
De absolutt beste lavkarbo cookisene!
Etter noen dager “bloggfri” er jeg tilbake med disse vanvittig gode cookisene! 😀 Har allerede fått tilbakemeldinger fra de som har smak de at “de er sykt gode” og “det går jo ikke an å smake at disse er sunne engang” . Så de her kan absolutt anbefales. 😀
Laget helt uten gluten, melk, raffinert sukker +++
Ha en fin Sankthans!
Lavkarbo cookies
8 store eller 16 små
1 Egg
150 g Søtning – jeg brukte 50/50 Sukrin og Sukrin Gold
100g Malte Mandler
30 g Kokosmel
1 ts Bakepulver
80 g Smør – jeg brukte melkefri
100 g Mandelsmør
1 klype Himalayasalt
1-2 ts Steviosa Vaniljedråper
VALGFRITT
Sukkerfri sjokolade
FREMGANGSMÅTE
1. Sett ovnen på 175 grader.
2. Pisk smør og søtning sammen til en luftig blanding. Tilsett mandelsmøret, pisk videre sammen og pisk deretter inn egget til alt er godt blandet.
2. Rør sammen resten av de tørre ingrediensene og pisk inn i blandingen, og smak til med en klype salt og vaniljeekstrakt.
3. Hakk sjokolade og vend inn om du ønsker.
4. Sett gjerne deigen litt kaldt slik at du kan rulle kuler og trykke det ned på et bakepapirkledd stekebrett. ( Dette steget kan sløyfes, bruk da en skje og lag “katter” på brettet i stedet.
5. Stek i ca 12 min pluss/minus ettersom hvor store du lager de.
TIPS!
– Sukrin gold kan byttes ut mot sukrin eller begge deler kan byttes ut mot f.eks kokossukker om du ønsker en Paleo variant.
-Smøret kan byttes ut mot kokosolje, men det er litt mer jobb å piske det sammen.
-MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“
Ser kjempe gode ut! 🙂
Victoria Larsen: Takk de er sykt gode! 😀
De ser veldig fristende ut. Ønsker deg en glitrende kveld.
Thomas Frydenberg: Takk for det! Ha en fortsatt nydelig sommer! 😀