Den ultimate jenteturen

SAMSUNG CSC

sponset innlegg

Den ultimate jenteturen til København!

Planlegger du en venninnetur, kanskje et utdrikningslag eller en bursdagsoverraskelse? Mitt favorittsted er absolutt Danmark og København! 😀 

Det tar kort tid å reise enten med bil, båt eller fly, og opplevelsene der er så mangt. Perfekt enten man skal bort en helg, en uke eller mer.

Som dere vet er jo jeg en foodie, altså elsker å eksprimentere med mat og prøve nye ting, og København er kjent for sin utrolige matkultur. 

 

SAMSUNG CSC
 

Hver gang jeg er i København bestiller jeg gjerne “Breakfast plate” og “Lunch plate”, en stor tallerken med masse forskjellig godt og spennende på en gang.

Favorittstedene jeg også pleier å dra på er The Union Kitchen, 42RAW, SimpleRAW, Grød Nicecream Copenhagen og Mad og Kaffe. Steder som er gode på ren, økologisk mat uten gluten, melk og sukker. Her får du som sagt store brekafst/lunch plates, i tilegg til smoothie, grøter, rå sandwicher, iskrem, cookies og rå kaker.

 

 SAMSUNG CSC

 

 I tillegg har du de populære stedene som Cafe Norden som ligger rett ved Højbros Plass, Mathallen i København som heter Torvehallerne og Copenhagen Streetfood, her finner du også masse allergivenlig og god mat.

SAMSUNG CSC

 

Ikke minst anbefaler jeg å leie el-sykler å bruke en hel dag på å bare sykle rundt og se alle de stedene byen har å tilby, som f.eks den kjente statuen “Den lille havfrue” og f.eks avslutte med lunsj i parken ved Fredriksberg slott.
 

SAMSUNG CSC

 

Tivoliet er heller ikke bare for barn, dette er en opplevelse du ikke vil gå glipp av! Ta gjerne middagen på restauranten inne på stedet og få med deg lysshowet på kvelden.

 

SAMSUNG CSC
 

Strøget kan  man helle ikke klage på. Her finner du alt fra de kjente kjedene som Zara og HM til de kjente danske merkene. DU MÅ også stikke innom de små vintage butikkene hvor du granatert finner noe fint og unikt. Ikke bare klær og sko, men her finner du ALT!

 

 

Is på brygga i Nyhavn er også et must! Eller bare gå rundt på sightseeing og finne dine egne favorittsteder i den flotte byen.

SAMSUNG CSC

 

Trenger du flere tips og ideer til hvor du kan planlegge den ultimate jenteturen neste gang? Besøk jentetur.blogg.no

SAMSUNG CSC
 

-MariaMarisol

Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol


 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg