inneholder afiliatelenker
HAPPY SATURDAY
I sol og varme med hjemmelaget is med masse god næring! 😀
Denne isen er laget på cashewnøtter og tilsatt ekte lakrisrotpulver for en skikkelig lakrissmak. NAM! 🙂
Fri for både gluten, melk, soya, raffinert sukker +++
Cashew-lakris iskrem
1 porsjon
150 g Cashewnøtter
1 dl Vann
1,5 dl Kokosmelk
3 ss Flytende søtning
Noen dråpter flytende steviosa
Lakrisrotpulver – jeg brukte 5-6 teskjer (elsker lakris)
FREMGANGSMÅTE
1. Bløtlegg gjerne nøttene i et par timer først, kan sløyfes.
2. Bland alle ingrediensene sammen i en blender eller food prosessor til en kremet og glatt konsistens.
3. Hell isen over i en boks med lokk og sett i fryseren til isen er stiv.
Nyt gjerne med litt ekstra lakrisrotpulver over! 😀
TIPS!
– Bruk det du foretrekker av flytende søtning. F.eks Fibersirup, lønnesirup, kokossirup, eller f.eks honning.
– Doble porsjonen om du skal lage til flere.
-MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“
Så nydelig og god den så ut! 🙂
elisebr: Takk, kjempe godt! 😀