inneholder afiliatelenker
Hei og hopp, og vips var det torsdag allerede!
I dag har jeg laget lavkarbo tortillachips, uten gluten, melk +++. Disse er perfekte til helgekosen. Kanskje du til å med skal ha taco-fredag i morgen? Da kan disse virkelig anbefales.
Lavkarbo Tortillachips
80 g Mandelmel
80 g Sesam-mel
20 g Linfrø
3 Eggehviter
1/2 ts Paprikakrydder
1/2 ts Hvitløkskrydder
1 ts Cummin
1/2 -1 Chili
1 ta Himalayasalt
1/2 ts Pepper
FREMGANGSMÅTE
1. Sett ovnen på 175 grader varmluft.
2. Bland sammen mandelmel, sesammel, linfrø og krydder. Pisk deretter inn eggehviter og bland sammen til en deig. – Smak til underveis så du får ønsket mengde krydder.
3. La deigen hvile i ca 10 minutter.
4. Kjevle deigen ut mellom to bakeark så tynt som du klarer. Rut deretter opp til chips, lag gjerne litt mellomrom mellom hver.
5. Stek midt i ovnen i ca 8-10 min. Avhenger av hvor tynt du har kjevlet.
6. Avkjøl på rist til chipsene er sprø!
TIPS!
– Smak til underveis med krydder, jeg er glad i sterke chips så jeg krydret de litt ekstra.
– Stekeovner kan variere, så kanskje dine trenger kortere eller lenger steketid.
-MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“
Så nydelig og godt det så ut! 🙂
elisebr: Takk, de er kjempe gode og enkle å lage! 😀
Hvilken dip har du til?