Når uken starter på tirsdag!
3 ingredienser pannekaker til frokost. 🙂 Uten gluten, melk, raffinert sukker, soya, korn og nøtter.
Bananpannekaker
1 porsjon
1 Banan
2 Egg
1 ss Kokosmel
TILEGGSINGREDINSER
1 klype Himalayasalt
1 klype Vaniljepulver
1 dæsj Kanel
FREMGANGSMÅTE
1. Mos bananen sammen med eggene. – Jeg brukte en stavmikser.
2. Bland inn kokosmel og eventuelt tilleggsingredienser.
3. Stek på middelshøy varme i godt med melkefritt smør eller kokosolje.
TIPS!
– Nytes gjerne med sukkerfri sirup og friske bær. Veldig godt med syltetøy også.
-MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“
#oppskrift #mat #glutenfri #melkefri #sukkerfri #pannekaker
4 kommentarer
Så godt det så ut! 🙂
elisebr: takk takk! 🙂 Skikkelig digg frokost 🙂
NamNam – lager med egg og banan, minstemann gaflet i seg 4-5 stykker til lunsj i dag 😀
Nina Bakke: Så bra! 😀 Gøy å høre at det faller i smak hos de minste også! 🙂