inneholder afiliatelenker
Hei dere!
I dag har jeg prøvd meg på en type frokostblanding “cereal”, sånn type nettopp uten frø og kjerner! Den er selvfølgelig fri for gluten, melk, raffinert sukker, soya og korn og er lavkarbo også.
Super å spise sammen med melk og f.eks syltetøy, yoghurt eller som topping på smoothie.
Crunchy frokostblanding
140 g Sukrin
1 ts Stevia
60 g Peanøttmel
120 g Proteinpulver
2 ss Vann
100 g Kokosolje
1 klype Himalayasalt
FREMGANGSMÅTE
1. Sett ovnen på 175 grader
2.. Bland sammen de tørre og våte ingrediensene hver for seg. Rør de deretter sammen til du får en crumbli deig. Fordel deigen utover et bakepaprikledd stekebrett og stek i ca 12-20 min. Avkjøl på platen og blandingen vil bli crispy når den er avkjølt.
-MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“
Ser kjempe godt ut!
Victoria Larsen: Veldig godt med crunchy frokostblanding!