inneholder afiliatelenker
Ingen nasjonaldag uten is! 😀
Hvorfor ikke lage dine egne ispinner? Disse er lavkarbo og fri for gluten, raffinert sukker, soya, nøtter, og melk. ( Se lenger ned)
Vaniljeis med sjokoladebiter
4 Eggeplommer
2,6 dl Kokoskrem
3 ss Sukrin
2 ss SukrinMelis
1 Klype Vaniljepulver / eller noen dråper Stevia vanilje
2 Små sjokolader f.eks Atkins Crispy Chocolate eller Ombar (Ombar er uten melk)
FREMGANGSMÅTE.
1. Pisk kokoskremen med sukrinmelis og sett i kjøleskapet, mens du gjør resten.
2. Rør sammen eggeplommer, sukrin og vaniljepulver i en glassbolle som settes over vannbad. Visp hele tiden til sukkeret er oppløst og blandingen begynner å bli varm. Hell den så over i en ren bolle og fortsett å piske til du får en tykk og lys eggedosis. (Eggeblandingen kan begynne å stivne langs kanten pga den varme bollen, derfor bør du ta den over i en ny bolle før du pisker videre).
3. Vend kokoskremen inn i eggedosisen og rør inn hakket sjokolade. Fyll isblandingen i former og sett kaldt til ispinnene er stive.
TIPS!
– Tåler du kumelk kan du bruke vanlig kremfløte i stedet for kokoskrem.
– Alternativer til kokoskrem uten melk er annen vegansk piskbar fløte som f.eks soya.
– Smak til med søtning underveis så du får passe søtsmak etter hva du ønsker.
– Smelt gjerne mørk sjokolade og ringle over ispinnene når de har stivnet.
-MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“
Så nydelige og gode de så ut 🙂
elisebr: Takk, super gode! 😀