inneholder afiliatelenker
Hjemmelaget Kvikk Lunsj!
– På lavkarbomåten! FRI for gluten, melk, raffinert sukker, soya, korn og egg!
Disse er laget av en cookie oppskrift jeg har lagt ut tidligere, helt samme ingredienser, men laget på en annen måte. Dermed fikk jeg sprø og deilig SUNNE Kvikk Lunsj på 1-2-3!
KVIKK LUNSJ
KJEKS
110 g Mandelmel
1/2 ts Bakepulver
1 liten ts Kanel
1 liten ts Vaniljepulver
1 klype Himalayasalt
1 dl Smeltet smør, uten melk eller meierismør om du tåler.
4 ss Fibersirup clear
TOPPING
Sukkerfri og melkefri sjokolade
1 ts Kokosolje
FREMGANGSMÅTE
1. Bland sammen de tørre ingrediensene og rør inn litt og litt smeltet smør og fibersirup til du får en fast deig.
2. La deigen ligge å hvile i noen minutter, strø litt mandelmel under og over deigen og kjevle den ut mellom 2 stk bakeark. Del opp i strimler og stek i vaffeljernet.
3. Avkjøl på rist, de blir fort sprø.
4. Smelt sjokolade med litt kokosolje, avkjøl litt og dypp deretter de avkjølte kjeksene i sjokoladen. Sett kaldt til sjokoladen er stiv.
-MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“