Inneholder afiliatelenker
Pizzasnurrer uten gluten, melk, egg soya, nøtter +++
Supert alternativt til niste på tur, eller i soffaen hjemme! 😀
Pizzasnurrer
Ca 10 stk
DEIG:
2,5 dl Jyttemjøl
1 ss Bakepulver
1 klype Salt – jeg brukte Himmalayasalt
1 dl+ Vann
4-5 ss Olivenolje eller kokosolje
FREMGANGSMÅTE
1. Bland jyttemel, bakepulver og salt i en kjøkkenmaskin.
2. Tilsett vann og olje og kjør sammen med en eltekrok. Spe eventuelt med mer vann om deigen er for tørr eller mer mel om deigen blir for våt. La maskinen gå i noen minutter. – Har du ikke en kjøkkenmaskin tilgjenglig kan du røre deigen sammen og elte den for hånd. La deigen hvile i noen minutter.
3. Strø litt mel på bakeark og kjevle deigen tynt ut mellom 2 stk bakeark.
4. Ha på ønsket fyll, rull deigen sammen med hjelp av papiret, del opp i ønsket størrelse og legg på et bakepapirkledd stekebrett.
6. Sett pizzasnurrene midt i ovnen på 220 g og stek i ca 15-20 min til de er ferdig.
TIPS
– Bruk det fyllet du selv ønsker. Jeg brukte :
Løk
Sjampignon
Purre
Tomater
Annanas
Røde bønner
Spinat
– Ønsker du ikke å lage pizzasnurrene vegetarisk kan du bytte ut bønnene med f.eks skinke, pølse, kjøttdeig eller kylling.
-MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“
Ser kjempe godt ut! 😀
Så kjempe godt ut !😀
N: Takk de er veldig gode og mettende !:)
Victoria Larsen: Takk, de er veldig gode ! 😀